İyi Bir Tesis Yönetim Şirketini Nasıl Seçersiniz?

İyi Bir Tesis Yönetim Şirketini Nasıl Seçersiniz?

26.10.2020

İyi Bir Tesis Yönetim Şirketini Nasıl Seçersiniz?

İyi Bir Tesis Yönetim Şirketini Nasıl Seçersiniz?

İyi bir tesis yönetim şirketini nasıl seçersiniz?

Özel ihtiyaçlarınıza göre sektörde en iyi tesis yönetim şirketine güvenmek basit bir girişim olmayabilir. Bir mülkün, bir mağazanın yönetimi veya etkili bir bakım hizmeti için doğru ortağı bulmak asla şansa bırakılabilecek bir seçim değildir.

Ancak ideal tedarikçi nasıl değerlendirilir? Piyasada pek çok tesis yönetim şirketi var, ancak hepsi aynı gereksinimleri karşılamıyor. İhtiyaçlarınız için doğru çözümü seçmek çok önemlidir. Ve tesis yönetimi şirketlerini mümkün olan en iyi şekilde değerlendirmek için hiçbir parametre eksikliği yoktur.

Bir tesis yönetim şirketi ne yapmalıdır?

Tesis yönetimi hizmeti sunmada ekstra avantaj sağlayan nedir? İdeal iş ortağı , müşterinin ihtiyaçlarını tüm özellikleriyle dinlemeli,anlamalı ve ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyan bir hizmet yönetimini düzenlemelidir .

Kişiye özel bir hizmet tasarlamak, talepleri karşılamak ve firmanın şeffaflığını garanti etmek demektir. Müşteriyle her ihtiyacı yönetebilen özel bir proje yöneticisi, aynı zamanda tesis yönetim şirketi ile müşteri arasında, KPI'lerin paylaşıldığı, kişiselleştirilmiş ve paylaşılan bir yönetim platformunu içermelidir.

Öyleyse küçümsenmemesi gereken bir özellik de mükemmel bir tesis yönetimi şirketinin sahip olması gereken, yalnızca etkili izleme raporları sağlama değil, aynı zamanda müşteri iyileştirme önerileri sunma becerisidir.

Bir tesis yönetim şirketinin hızlı yanıt vermesi çok önemlidir.

Bir tesis yönetimi şirketi için başarılı bir yönetim yanıtlarının hızlı oluşunda yatar : hem yumuşak durumlarda hem de daha karmaşık durumlarda da geçerli bir kavramdır.

Tepkinin duyarlılığı çok önemlidir. Örneğin, panjurun sıkıştığı veya klima sisteminin arızalandığı bir dükkân düşünün. Bunlar, normal durumdan farklı ancak hızlı yanıtlar gerektiren iki öngörülemeyen durumdur.

Söz konusu perakende müşterinin bakımıyla ilgilenen tesis yönetim şirketi, rahatsızlığı veya kayıpları en aza indirmek için çok hızlı yanıt vermelidir.

Doğru tesis yönetim şirketinizi seçin.

Müşterinin doğru ortağı seçerken, güvenmeye karar verdiği tesis yönetim şirketinin acil durum müdahalesini çok kısa sürede karşılayabilecek belirli özelliklere sahip olması çok önemli olacaktır. En iyi seçim ne olacaktır? Tamamen dahili bir organizasyona sahip olan ve siparişleri başka iş ortaklarına vermeyi göze alamayan şirket olacaktır: Böylelikle müşteri ile doğrudan bir ilişki ve bakım ekiplerinin varlığı sayesinde sorunu çözme zamanı olacaktır.

Yanlış Tesis Yönetim Şirketini Seçmenin Riskleri Nelerdir?

Yanlış Tesis Yönetimi seçiminde müşterinin imajına zarar verebilecek bir kazaya bile yol açabilirler: bu nedenle sadece maddi hasar değil aynı zamanda önemli bir marka için olumsuz riski de vardır. Gerekli bakım dizisinin tamamını ustalıkla yönetmek kolay olmadığından, hizmeti organize edebilen ve her bakımın yürütülmesini garanti eden bir tesis yönetim şirketine güvenmek gerekli hale gelir … Güvendiğiniz tesis yönetim şirketi, bu durumda bile yalnızca saha operasyonları için gerekli kaynaklara değil aynı zamanda müşteri bakım planlarını sürekli olarak güncellediğini onaylayan bir iç mühendisliğe sahip olduğunda çok daha başarılı olursunuz.

Paylaş